my shopping cart 0
0 Items ×

Log in om artikelen aan je winkelwagen toe te voegen.

Vloerverwarming

Product Image
Product Image
Product Image

Een offerteaanvraag voor vloerverwarming gekregen? Laat AP-L uw partner zijn om samen deze missie succesvol te volbrengen.

Nadat u ons digitaal offerteformulier heeft ingevuld en de plannen heeft geĆ¼pload, gaan wij voor u aan de slag met het opmaken van de afgifteberekening en leveren wij een gedetailleerde en transparante offerte af. Bij deze offerte zijn de materialen en de plaatsingskost duidelijk opgesplitst, waardoor u als installateur de keuze heeft om het pakket zelf te plaatsen of dit uit te besteden aan onze vakmensen aan een uiterst competitieve prijs.

Na het goedkeuren van de offerte worden de legplannen opgemaakt en aan u voorgelegd ter goedkeuring. Na akkoord wordt een levering / plaatsingsdatum afgesproken.

Na het plaatsen van de vloerverwarming wordt een fotoreportage bezorgd samen met het persrapport.

Het leveren van kwaliteit en respecteren van de gemaakte afspraken maakt van het uitbesteden van vloerverwarmingsprojecten aan AP-L de totale ontzorging waar u als installateur recht op heeft.


*
*
*
*
*
*Grondplannen uploaden

Terwijl u bestanden uploadt, verschijnen ze hier.

Dit is een offerteaanvraag. We sturen u een offerte per e-mail of nemen contact met u op om eventuele aanvullende informatie te verzamelen.

Bedankt.

footer-up-link

© 2023 AP-L - alle rechten voorbehouden