my shopping cart 0
0 Items ×

Log in om artikelen aan je winkelwagen toe te voegen.

Loading. Please wait.

loading...

Over AP-L NV,
AankoopPlatform Lievens,
het serviceplatform voor de vakman


De installateur ontzorgen is onze missie

Jens and Steff LievensIn 2020 kwamen Jens en Steff Lievens met een briljant idee op de markt, AP-L, een platform ontworpen om de installateur te ondersteunen in zijn dagdagelijkse zoektocht naar materialen en diensten voor zijn onderneming.

Nood aan eenvoud en gemak

De installateur is graag bezig met waar hij goed in is, zijn vak. Administratie, bestellingen plaatsen, keuringen opvragen… Het zijn niet per se de favoriete onderdelen van zijn takenpakket. Dat besteed een vakman liever uit. Maar waar beginnen? Het aanbod uitpluizen is vaak omslachtig en tijdrovend. Daar wil AP-L iets aan veranderen.

“Het kan niet zijn dat een installateur zoveel tijd verliest met een zoektocht naar dagdagelijkse ondersteuning voor zijn onderneming” - Steff Lievens, zaakvoerder van AP-L.

Steff had tot 2020 een zeer succesvolle zaak en weet als installateur als geen ander waar een vakman nood aan heeft. Zijn betrouwbaar netwerk en kennis over producten en diensten deelt hij graag op het gebruiksvriendelijk serviceplatform, AP-L.

Het aanbod van AP-L als antwoord

AP-L is de perfecte oplossing voor de vakman die snel, eenvoudig en in alle gemoedsrust beroep wil doen op diensten om zijn onderneming te ondersteunen. Denk maar aan de zoektocht naar materialen (HVAC), keuringen, drukwerk en nog veel meer. Dit alles op één platform.

“Gemakkelijk en snel beroep doen op kwalitatieve producten en diensten. Dat is wat een vakman nodig heeft. Het voordeel van AP-L is dat we naast gebruiksgemak ook een sterke prijs kunnen voorstellen aan onze leden” - Jens Lievens, zaakvoerder AP-L.

De achtergrond van Jens als consultant in business development is een absolute meerwaarde bij dit serviceplatform. Ook het technische luik van het platform trekt Jens graag naar zich toe. Waarom? Om te garanderen dat een installateur geen tijd verliest en zo eenvoudig en veilig mogelijk kan bestellen, aankopen via het platform.

De meerwaarde om te bestellen via AP-L

Het AP-L team garandeert een persoonlijke en professionele aanpak. Ze zetten hun eigen duurzaam netwerk in om niet alleen de sterkste prijs te bieden, maar ook om een persoonlijk en passende oplossing te voorzien per klant.

Vergeet het eindeloos surfen op het internet en offertes vergelijken om de beste oplossing te vinden. Bij AP-L geloven we dat bepaalde zaken van een leien dakje moeten lopen. Materiaal bestellen om je zaak te ondersteunen is er zo eentje van. Geen rompslomp of eindeloze onderaannemers contacteren om ondersteuning te krijgen. Nee, je kan in alle gemak producten bestellen en beroep doen op betrouwbare diensten via ons serviceplatform, AP-L.

“We willen vooral dat een vakman kan werken aan de onderneming i.p.v. voor de onderneming” - Jens en Steff

Hoe krijg je toegang tot het platform?

AP-L bekijkt je aanvraag persoonlijk en laat je binnen in hun uiterst intuïtief en gebruiksvriendelijk platform.


AP-L with Vehicle
footer-up-link

© 2022 AP-L - alle rechten voorbehouden